SIR5

Gospelformatie Sir5 treed op bij Volkskerstzang Hengelo!

Gospelformatie Sir5

Met Sir5 willen we graag door ons zingen bereiken dat de toehoorders hun harten wijd open zetten voor de onvoorwaardelijke Liefde van God en het verlangen krijgen dit te delen met anderen die deze liefde nog niet kennen.

De vijf mannen van Sir5 hebben ieder afzonderlijk al jaren het verlangen gehad om ooit eens met een klein groepje zangers close harmonie muziek te zingen.
In december 2011 ontstond het uiteindelijke idee voor het starten van een mannen zanggroepje in de kleedkamers van de Kersttour van Sela met Forever Worship (4 van de 5 zangers komen uit Forever Worship).

In eerste instantie was het de bedoeling om samen lekker te zingen bij een van de leden thuis en als het zover zou komen dat we zouden kunnen optreden, zou dat alleen maar leuk zijn.
In april 2012 werden 2 doopdiensten in kerkgemeente “De Basis” in Apeldoorn gehouden, waar wij voor uitgenodigd waren om wat nummers te zingen. We hebben aan het begin van de diensten aangegeven dat het voor ons het eerste optreden zou zijn en we vroegen de aanwezigen of ze ons feedback wilden geven na de dienst. We kregen zulke mooie en ontroerende reacties, dat we wisten dat we door konden gaan.

Rond de Kerst van datzelfde jaar mochten we onderdeel zijn van het kerstprogramma in De Basis gemeente. We werkten mee aan 4 diensten. Ook na die diensten kregen we bemoedigingen om vooral door te gaan. Verschillende mensen kwamen naar ons toe om te vertellen dat ze geraakt waren door ons zingen.

Reacties zijn gesloten.