Jacqueline Krikke-van Lente en Jan Veldstra

blazers_2016
Jacqueline en jan zijn de trompettisten van deze avond, hieronder stellen zij zich voor:

Jacqueline Krikke-van Lente is in 1973 geboren in Enschede, maar woont inmiddels al weer bijna 20 jaar in Hengelo samen met haar man Henri en dochter Marjolein.
Op negenjarige leeftijd is zij lid geworden van de Christelijke Harmonie Enschede en is zij begonnen met trompetles. Na het behalen van het D-diploma aan de Enschedese Muziekschool kon zij door naar het Conservatorium, maar daar voelde ze niet veel voor. Sinds 2013 is zij lid van de Hengelose Christelijke Harmonie en door de jaren heen heeft zij met diverse organisten en koren de muzikale omlijsting verzorgd van kerkdiensten, concerten en oratoria tijdens Pasen en Kerst.

Jan Veldstra (1979) is geboren en getogen in Enschede. Op 12-jarige leeftijd begon de passie voor de trompet. Hij kreeg les van Gerard Keizer aan de Enschedese Muziekschool en heeft daar met succes zijn C-diploma gehaald. Daarnaast is Jan jarenlang lid geweest van de Enschedese Christelijke Harmonie.
In het dagelijks leven is hij werkzaam als technisch tekenaar. De laatste jaren is hij in de vrije uurtjes trompettist bij de Hengelose Christelijke Harmonie en verleent hij, met regelmaat, medewerking aan erediensten.

Reacties zijn gesloten.