Kom … en verwonder je op de Volkskerstzang 2017!

Precies 1 week voor de 1e kerstdag is het weer zover: Een volledig nieuwe aflevering van de Volkskerstzang in Hengelo. Evenals vorig jaar zal het evenement gehouden worden in de Onze Lieve Vrouwekerk in Hengelo. Als u langs het stadhuis van Hengelo rijdt of loopt, dan heeft u ongetwijfeld gezien dat deze nog steeds volop in de verbouwing is, dus zal in de ‘Onze Lieve Vrouwe’ de zaal prachtig worden ingericht naar een intieme en sfeervolle ruimte! Mooie decoraties, lichteffecten en mooie kerstmuziek, alles in het teken van de geboorte Jezus, de zaligmaker.

Achter de schermen wordt inmiddels weer volle kracht vooruit gewerkt om deze aflevering tot een hele mooie avond te maken. De invulling en uitvoering zijn ten opzichte van de vorige editie weer volledig anders. Zo hebben we aan het begin van de avond, voor het eigenlijke programma begint, een speciale gast. Komt u vooral op tijd, bijvoorbeeld rond 18.30 uur, en u kunt dan genieten van deze speciale gast. Wie of wat, we houden het geheim….

Dit jaar zullen het Christelijk Hengelos Mannenkoor de zaal vullen met bekende kerstliederen, begeleid door twee trompettisten, Jan Veldstra en Jacqueline Krikke (ook vorig jaar aanwezig), pianist en organist John Hondorp. De algehele leiding is in handen van Anneke van Wassenhove, zij zal ook de zaal dirigeren tijdens de samenzang. Heel blij zijn we ook met de komst van Reni en Elisa Krijgsman; zij genieten landelijke bekendheid door de cd’s die ze uitgebracht hebben en door de vele televisie optredens, onder andere bij Nederland Zingt.

Bovenstaande artiesten stellen we later in het kort aan je voor via aparte ‘artist-pagina’s’ onder het menu, kopje ‘Musici’.
De zaal gaat rond 18.30 uur open> kunt de kerk niet goed vinden, luistert u dan vooral waar het geluid vandaan komt. De midwinterhoornblazers zijn aanwezig.

Reacties zijn gesloten.