Nieuws over de Volkskerstzang 2016!

olvhengelo_page12 december 2016 is het zover: Een volledig nieuwe aflevering van de Volkskerstzang in Hengelo. Het was al aangekondigd op de vorige editie, maar nu is het ook definitief: de Volkskerstzang verplaatst naar de Onze Lieve Vrouwekerk in Hengelo. Terwijl de stadhuishal nog wordt verbouwd, zal in de ‘Onze Lieve Vrouwe’ de zaal prachtig worden ingericht naar een intieme en sfeervolle ruimte!
Achter de schermen wordt inmiddels weer volle kracht vooruit gewerkt om deze aflevering tot een hele mooie avond te maken. De invulling en uitvoering zijn ten opzichte van de vorige editie behoorlijk gewijzigd. Op onze homepage is dat inmiddels te zien. Zo is Kithara dit jaar te gast, en vol trots mogen wij zeggen dat we de primeur van hun nieuwe
kerst-cd hebben!! Ook van de partij dit keer het Soul-en gospelkoor Spirit uit Borne. Dit koor staat ook bol van de ambitie en professionaliteit, compleet met eigen begeleidingsband!
De dirigent van dit koor Elisa Hesselink zal ook de zaal dirigeren.
De toespraak is dit jaar in een nieuw jasje gegoten. Gert Visscher gaat ons de essentie van kerst op gepassioneerde manier vertellen. Gert is een bijzondere en gedreven spreker met en heeft al vele toehoorders in Nederland weten te boeien.
Daarnaast een oude bekende op het orgel: Jorrit Woudt! Wie kan de zaal beter bedienen van de samenzangbegeleiding dan Jorrit!
Tenslotte zijn er twee trompettisten die de samenzang zullen begeleiden.
Bovenstaande artiesten stellen we later in het kort aan je voor via aparte ‘artist-pagina’s’ op https://www.volkskerstzanghengelo.nl

Reacties zijn gesloten.